Juf Jannie app

sophie met jufjannie

Voor mijn zoon heb ik enkele maanden geleden de app Letters leren lezen  van Juf Jannie gedownload, omdat hij in groep 2 nog wat ‘achter’ lag met de kennis van letters.  Met behulp van de app en het oefenen op het krijtbord op zijn kamer wist hij al gauw de letters die hij geacht was te kennen voor groep 3. Daarna ging de app weer snel in ruststand.

Nu hij hard bezig is met de letters in groep 3, is zijn zusje van bijna 4 helemaal wild is van het spelen met de letter app van Juf Jannie. Dus waar we vorig jaar nog lichte stress hadden over het feit dat onze oudste de letters niet ‘op tijd’ zou weten (kom op mensen groep 2…), is zus al bijna op de hoogte van alle letters voordat ze naar de kleuterschool gaat. Absoluut geen vereiste natuurlijk, maar als ze het zelf zo leuk vinden, alleen maar mooi meegenomen.

Dus als je je kind op een leuke manier met het alfabet wilt laten kennismaken, dan moet je zeker deze app eens proberen.  Het is die paar euro absoluut waard. Enkel verbeterpuntje zou zijn; de ‘terug knop’ niet zo groot in beeld. De frustratie dat ze bijna de opdracht af hebben en dan per ongeluk over de terug gaan met hun hand….aiiii!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.