Geslachtsecho, het wordt een …..

Afgelopen maandag hadden we de geslachtsecho. Omdat bij de 20-weken echo de kinderen niet mee kunnen – en ook niet mogen, hadden we deze pretecho speciaal ingepland om het moment met de kinderen delen. Van te voren durfden we allemaal een gokje te wagen en, afzonderlijk van elkaar, dachten we allemaal dat het een jongetje zou zijn.

Het wordt een …

De echoscopiste, tevens onze verloskundige, moest hard aan het werk. De kleine lag er eigenlijk net niet lekker voor. Het beeld was dus niet helemaal duidelijk, maar na een goede 20 minuten rondkijken durfde ze er toch een vinger voor in het vuur te steken dat het een meisje is! Wauw een meisje! Nog meer knuffels & kusjes, hysterische aanvallen, paardrijlessen, boze buien en nog veel en veel meer zorgen & liefde dus! Ontzettend blij met nog een meisje.

Ondanks dat de verloskundige niet helemaal zeker kon zeggen dat het een meisje was zijn we toch al heftig bezig geweest met zoeken van roze (ja sorry, hoe standaard) spulletjes. Zelfs ook wat gekocht! Als over 3 weken, bij de 20-weken echo, blijkt dat het TOCH een jongetje gaat worden, dan kunnen we weer extra hard aan de slag.

Flexi-Belt proberen

Vanaf deze week beginnen sommige broeken ook wat vervelend te zitten. Ik heb daarom de Flexi-Belt van Carriwell alvast even geprobeerd. Met nog een enkele centimeter die ik extra nodig heb vind ik het vooralsnog niet echt heel lekker zitten. Mijn broek zakt telkens af en het stofje wordt een beetje een rotzooi. Met een iets bollere buik nogmaals proberen. Ondertussen blijf ik hopen dat het wel een beetje fijn werkt aangezien ik eigenlijk geen zin heb om voor zo’n korte periode positiekleding aan te schaffen…

Babykleertjes van Sophie uitzoeken

Met een derde kindje, het tweede meisje, hebben we uiteraard nog dozen vol babykleertjes op zolder staan. Vooral in de kleinste maten heb ik best veel bewaard. De tussenmaten iets minder, aangezien Sophie toen in haar spreidbroek niet alles meer aan kon. Uiteindelijk 1 grote tas vol kleding t/m maat 80 eruit gevist. Sommige kleertjes moeten nog in de ‘gele vlekken verwijder- was’. Een veel gezocht onderwerp op Google, die melkvlekken in babykleding. Ik ga dus aan de gang met de ossengalzeep, Vanish, Shout en weet ik welk vlekverwijdermiddel nog meer om de kleertjes weer helemaal vlekvrij te krijgen. Toch een uitdaging na ruim 7 jaar in de mottenballen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top