Bloom09.nl mooie geboortekaartjes

Fris, gedetailleerd en met mooie illustraties. Onze bijzondere geboortekaartjes collectie heeft het allemaal!

BLOOM09.nl is een bijzondere ontwerpstudio waar we vol met ideeën werken aan mooie ontwerpen voor geboortekaartjes om voor jullie een kaart te maken om trots op te zijn. Nu maar ook zeker later!

Met de online module op de website zet je zelf heel makkelijk alvast de naam van jullie kindje in de kaart, pas je alle verdere teksten aan en kies je andere lettertypes. Zo krijgt de kaart echt al een eigen ¨look and feel¨.

Heb je nog meer wensen dan is er onze Design Studio! De mensen achter BLOOM09.nl (Linda of Renny) passen de kaart dan helemaal aan jullie wensen aan. Zo kun je alle kleuren aanpassen of verschillende details van de diverse kaarten mixen en matchen. Super leuk voor een echt helemaal eigen geboortekaartje.

Leuk! Naast de geboortekaartjes kun je op de website ook kraamkaartjes en canvassen terugvinden in de stijl van de geboortekaartjes.

Maar er is meer …

Je vind er ook een echt origineel en ¨memorymaking¨ gastenboek met vingerafdruk !!

gastenboekbloom09

Kraamgasten vrolijken de illustratie op met hun vingerafdruk in de leukste kleurtjes met door jullie gekozen inkt. Ze maken blaadjes aan een boom of vormen een feestelijke tros ballonnen en signeren deze afdruk. Zo ontstaat er een mooie herinnering van hun aanwezigheid bij deze speciale gelegenheid.

Voor jullie ontstaat een bijzondere herinnering om voor altijd te bewaren en waar je thuis -iedere keer dat je er naar kijkt- weer blij van wordt! Echt een cadeautje… voor jezelf en de baby!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.