Hipp blik als voorraadbus

DIY voorraadbus van Hipp blik – gratis printable

Toen ik bij onze derde bewust koos voor flesvoeding, had ik daar ook meteen een merk bij in gedachten. Namelijk Hipp Combiotik. Biologisch en zonder maltodextrine. Geen moment heb ik spijt gehad van deze keuze. Ook de Hipp 2 gaat hier goed naar binnen en wordt goed verdragen.

Blikken om te bewaren

Leuke bijkomstigheid is de manier van verpakking van Hipp. Namelijk in blik! Hoewel ik er nog niet meteen een idee bij had, heb ik (samen met de grote kinderen) vanaf de eerste week, alle blikken bewaard. In de kinderkamers vinden ze het leuk om te stapelen. Er zitten wat kleine prulletjes in, maar ook leuk bij het keukentje voor de AH mini’s (wie kent ze nog?).

Pas recentelijk ben ik begonnen met het afweken van de wikkels. Wat hou je over? Een super mooi, strak blik met plastic deksel. Ideaal om als voorraadbus te gebruiken voor dingen die niet (helemaal) luchtdicht hoeven. Zo heb ik een blik voor de hondenkoekjes, botjes, kippen – en konijnenvoer. 

Er staan nog heel wat blikken te wachten dus ik kan me nog even uitleven. 

Gratis als printable

Hier kun je de labels die ik heb gemaakt gratis downloaden om zelf te gebruiken. Schaal ze naar het gewenste formaat voor het printen. Ik heb de labels op de deksels gedaan, maar je kan ze natuurlijk ook op het blik zelf bevestigen. Ik gebruikte trouwens fotopapier, dat is wat steviger. 

Heb je zelf een ander idee wat je in de bussen wil bewaren? Stuur een bericht, misschien maak ik er wel een aparte label van!

Tips!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top