Gucci romper

Exclusieve rompertjes

Als het gaat om een baby romper is mijn motto: wat je niet ziet, bestaat niet. Dus ik vind een goedkoop rompertje gewoon prima. In praktijk niet altijd de beste keuze echter. Ik ben namelijk al zat goedkope rompers tegengekomen die ik beter in de winkel had laten liggen. De stof is erg dun, de pasvorm na 1 wasbeurt weg of de drukknoopjes zijn al gauw lam. Al met al dingen die je bij een goedkoop exemplaar voor lief neemt.

Waar je dit soort zaken niet verwacht is bij duurdere uitvoeringen. Voor de grap ben ik eens gaan kijken naar echt dure rompertjes. Wat kom je tegen? Rompers met een prijs waar ik er normaal 10, wat zeg ik 20(!) rompertjes voor zou kopen… Maar leuk zijn ze wel!

Prijskaartje: €42,95

Oké, eerlijk is eerlijk. Ik kan me bij deze romper van MarMar COPENHAGEN best voorstellen dat mensen er €42,95 voor uit willen geven. De ‘Bibbi’ romper met luipaarddessin is echter wel te mooi om ergens onder te doen. Dus gewoon een rompertje onder deze romper en showen dit fraaie exemplaar!

Prijskaartje: €35.-

Van een flubberige stof zal deze romper van Ralph Lauren zeker niet gemaakt zijn. Een luxe stevige rompertje van piqué stof voor 35 euro. Ook heel leuk hoor, maar een (extra) grote angst voor spuitluiers moet niet je dag kunnen verpesten.

Prijskaartje: €39,90

Hetzelfde geldt voor deze romper van Tommy Hilfiger en erger nog, deze is ook nog eens lichtroze! 1 verkeerd gevouwen luier flapje en je kunt rennen en boenen. Dat dottige kraagje <3 zou ’t die €39,90 bijna waard maken…

Prijskaartje: 195 euro

Je mag bij deze giftset van Gucci, naast de romper dan ook een slab en mutsje krijgen. Deze romper-set is niet voor iedereen weggelegd. De prijs is namelijk 195 euro… Dan moet je wel een echte die-hard fashionista zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top