feestoutfit voor baby's

Feestoutfit voor baby’s

Sinterklaas is uitgezwaaid en we gaan onderweg naar de volgende gezellige dagen. Als je wat oudere kinderen hebt weet je dat een kerstoutfit uitzoeken slechts een kwestie van keuzes maken is. Voldoende keuze voor jongens en meisjes vanaf een jaar of 1. Voor baby’s vind ik het aanbod erg beperkt. Op zich ook niet zo heel gek, want niet iedereen heeft zin om (veel) geld uit te geven aan iets wat baby maar 1 keer kan dragen. Toch geeft het wel een extra feestelijk tintje en feestoutfits voor baby’s hoeven helemaal niet zo duur te zijn. Bovendien kun je sommige kledingstukken nog wel vaker gebruiken. 

Hieronder vind je een paar kerst- en oud en nieuw- outfits voor kleine baby’tjes.

Feestjurk Prenatal

Een hele feestelijk jurk voor kleine meisjes. De jurk is beschikbaar vanaf maat 56 en kost 17.99 voor de kleine maatjes. Er is ook een soortgelijke jurk met een roze bovenkant. Ik vind deze persoonlijk net iets meer passen bij de feestdagen.

Dirkje jurk + legging

Hoewel niet oorspronkelijk bedoeld voor de feestdagen kan deze set prima door voor feestoutfit. Het setje is donkerblauw en heeft gouden details. Verkrijgbaar vanaf maat 50 (schijnt wat klein te vallen echter) voor 19,99.

Boxpakje Prenatal

Ook van Prenatal is dit super feestelijk boxpakje. Alle voordelen van een boxpakje, lekker comfortabel en makkelijk luiers wisselen met de knoopjes. Dit pakje heeft bovendien een super feestelijke look, topper voor de komende kerstdagen dus!

War child pyjama

Kijk dat kan nog als je baby bent. Op het kerstdiner aankomen in je pyjama. Maar wat voor pyjama, veel ‘kerstiger’ wordt het niet. Ook niet onbelangrijk; bij aankoop van deze pyjama bij Hema gaat 25% van de verkoopwaarde naar War Child. Als dat niet kerst compleet maakt weet ik het ook niet!

Prenatal jongens outfit

Nog een keer terug bij Prenatal, want ook dit setje is super voor de feestdagen. Een blouse voor baby’s vanaf maat 56 en een bijpassende gilet. Zelf zou ik gaan voor een lekkere zwarte joggingbroek erbij. Heerlijk comfortabel en ook nog later te gebruiken bij een gewone outfit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top