Foto op hout, een prachtige wandbekleding

Vanaf vandaag wordt de muur in onze huiskamer verfraaid door een prachtige foto. Niet zomaar een foto, maar een schitterende afdruk van 1 van mijn favoriete foto’s op hout! Naast alle ingelijste foto’s en canvasdoeken is dit echt weer eens wat anders dan anders. Een ware verrijking van de kamer, robuust & natuurlijk maar toch met enorm detail.

Zwart-wit of kleur

Ik heb getwijfeld of ik een kleur dan wel zwart-wit variant zou laten maken, maar de zwart-wit versie van de foto is mijn persoonlijke favoriet. Mijn foto op hout, gemaakt bij FotoOpHout.nl, dochteronderneming van CanvasCompany.nl, geeft perfect de schoonheid van de foto weer en ik ben zeer blij met mijn keuze.

foto op hout zijkant

Bij het bestellen was het even puzzelen hoe de foto het beste zou passen op het hout, want je zit natuurlijk met de lijnen tussen de verschillende planken. Gelukkig krijg je van te voren een duidelijke preview met raster van de planken, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het geheel er in het echt uit gaat zien. Op deze manier komen de ogen van mijn dochter helemaal naar mijn zin uit op het hout.

Foto op vurenhout

Deze foto op hout is 30 bij 40 centimeter, gedrukt op vurenhout (larikshout of multiplex is ook mogelijk) en voorzien van een white wash behandeling. Dit zorgt voor minder zichtbare nerven, wat me net wat mooier lijkt voor de weergave van het gezichtje. De foto heeft nu een subtiele gloed van houtnerven. Het vurenhout is heel stevig en mooi afgewerkt aan de zijkanten, makkelijk te bevestigen (zelfs door mij) met het bij te bestellen ophangsysteem.

foto op hout detail

Een foto op hout vind ik een absolute aanrader voor als je iets moois & bijzonders zoekt voor aan de muur.  Ik vind de kwaliteit van dit product erg goed, van alle kanten bekeken ziet het er goed uit. De bestelling ging zeer gemakkelijk, mijn bestelling werd binnen een week geleverd (incl. weekend) en is was zorgvuldig verpakt.

Je hoeft je overigens geen zorgen te maken om het milieu want al het hout gebruikt bij FotoOpHout.nl is duurzaam en voorzien van de nodige milieukeurmerken, een fijne gedachte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top