Pimpelmees x Jollein deken

Jollein x Pimpelmees samenwerking

Pimpelmees x Jollein deken

Dit is nou eens leuk nieuws. Het altijd leuke en ook nog betaalbare merk Jollein heeft een nieuwe collectie op de markt. Niet zomaar een collectie, het betreft een samenwerking met het merk Pimpelmees. Pimpelmees is mij vooral bekend van de prachtig geïllustreerde geboortekaartjes. Pimpelmees had schijnbaar ook al waanzinnig gaaf kinderbehang en muurstickers. Daar komt dus nu ook een textielcollectie bij, in de Jollein x Pimpelmees collab.

In het van Pimpelmees bekende bosdieren-thema zijn er verschillende basic items zoals dekentjes, lakens, hydrofiele doeken, slabbetjes, speendoekjes en badcapes. Daarnaast zijn er ook een dekbedovertrekken, boxkleden en speelkoffertjes te koop. De items hebben een opvallende print, maar zijn in een neutrale grijze tint. Zo past het (in principe) bijna overal bij. Ook zou je het natuurlijk kunnen combineren met een super mooie, bijpassende muursticker of behang van Pimpelmees.

De eerste drop is reeds geweest op 21 februari jongstleden. Je vindt de items (nog niet alles beschikbaar) op Jollein.com en andere verkooppunten van Jollein waaronder Bol.com.

Pimpelmees x Jollein boxkleed
Pimpelmees x Jollein speendoek
Pimpelmees x Jollein slabs
Pimpelmees x Jollein koffertjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top