Kwebbels boekenpakket – meisje 6-7 jaar

Sophie is al sinds ze op school zit (en zelfs daarvoor) enthousiast bezig met letters, lezen en schrijven. Nu ze in groep 3 zit gaat ze super goed vooruit. Het gaat haar echt goed af en dat maakt het geheel natuurlijk super leuk voor ons allemaal. Wat een contrast met haar broer, lezen was altijd een klucht en eigenlijk nu pas (half groep 5) begint hij zelf pas het plezier van lezen in te zien. Maar terug naar Sophie, zij is dus dol op leren lezen. Trots pakt ze een boek erbij en laat horen wat ze al kan. Het boekenpakket van KWEBBELS dat we mochten uitproberen is dus met veel blijdschap door haar ontvangen!

KWEBBELS boekenpakket

Het boekenpakket bevat 4 boeken en/of tijdschriften, in dit geval een kleurboek, lees- en werkboek, klokkijken werkboek en een informatieboek over gorilla’s.  De boeken werden met groot enthousiasme ontvangen. Sophie ging direct aan de slag met het knutselboek, maar ook het klokkijk-sticker-plakken was erg populair.

Het werkboek om te leren klokkijken sluit perfect aan bij haar leeftijd en leerdoelen. Het is een heel leuke manier om ontspannen de principes van het klokkijken te oefenen. Ook het boek over gorilla’s vind ik er erg leuk bij. Het is een informatief boek, over dieren (altijd goed) met niet heel veel tekst waardoor het leuk is om voor te lezen maar ook goed te doen is om zelf te proberen.

Hoewel Sophie alle boekjes geweldig vond, lekker kleuren en plakken, zou ik persoonlijk voor haar en haar leeftijdscategorie nog minimaal 1 echt leesboekje erbij willen hebben. Iets wat meer aansluit op de leermethodes van school. Voor kinderen die nog niet zo graag echte boekjes lezen is dit pakket wel weer helemaal perfect.

Boeken in KWEBBELS pakket 6-7

Wat ik het leukste vind van de leespakketten van Kwebbels is het element van verassing . Natuurlijk kun je in de winkel een boek uitzoeken welke wellicht meer bij je kind past,  maar de spanning wat er de volgende keer weer in de bus valt is geweldig voor een kind. Dat maakt het nog uitnodigender om te gaan lezen en er mee bezig te zijn.

Het grote voordeel van de KWEBBELS pakketten zijn de mogelijkheden die je als klant zelf kan invullen. Wil je geen langdurig abonnement dan kies je gewoon een pakket wat automatisch stopt. Uiteraard kun je ook kiezen voor een lopend abonnement, dit kun je makkelijk per maand opzeggen namelijk. Je kunt bij het selecteren van het pakket de leeftijdscategorie naar keuze selecteren en natuurlijk het geslacht van je kind. Op die manier krijg je een zo passend mogelijk pakket opgestuurd. Ook heel leuk als cadeau voor je (klein)kind.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.