Lunchbox inspiratie

Feitelijk komt het hier vaak niet verder dan een broodje met een cherrytomaatje ernaast, maar het bekijken van allerlei prachtig gevulde lunchtrommels is hartstikke leuk en wie weet  ‘ooit!…’. Als de kinderen de kleuterschool voorbij zijn en niet standaard meer eten wat je in de tas doet.

Denk ik aan al die treurige weggegooide zakjes boterhammen met (pinda)kaas en hele apppels. Dat kan vast beter! Misschien eten ze het wel als je er zelf meer tijd en aandacht aan besteed, of gewoon eens lekker varieert.  Blokje kaas, tomaatje met basilicum, gezond nootje of noem het maar op. Wie weet, de tijd zal het leren. Ik geniet  in de tussentijd alvast van alle mooie broodtrommel foto’s.

Op de officiele Pinterest pagina van LunchBots heb je mega veel ideeën om de lunch van je kind op een bijzondere manier aan te bieden. De Pinterest pagina van Green Jump bevat ook een uitgebreide Broodtrommels categorie, voor inspiratie iets dichter bij huis met mooie goedgevulde en gezonde (bio) trommels.

Uiteraard kun je deze ideeën zelf verwerken in een broodtrommel naar keuze. Zelf ben ik enorm fan van de RVS Lunchbots te koop bij Greenjump. Hier hebben we reeds 2 duo’s en 1 pico (helaas niet meer verkrijgbaar :() en daar komt vast nog wat bij als de jongste naar school gaat. Deze trommels stinken niet en drogen uitstekend in de vaatwasser. Daarnaast zijn ze 100% (plastic) rommelvrij, wel zo fijn als je (kind) er uit eet. In de trio en quatro versie heb je nog meer aparte ruimtes om verschillende dingen in kwijt te kunnen, wel iets minder handig met hele/halve boterhammen.

Mocht je echt de smaak te pakken hebben wat betreft broodtrommel-kunst dan is de website Becomingabentoholic.com ook leuk om te volgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top