Nieuwe wintercollectie Noppies voor baby’s

Er zijn maar weinig mensen die niet enthousiast worden van het merk Noppies. Zeker voor de allerkleinsten is dit een zeer geliefd merk. Niet alleen wordt het heel vaak uitgekozen voor het ‘eerste pakje’, ook is het een populair merk dat vaak als kraamcadeau gegeven wordt.

De nieuwe collectie van Noppies voor de winter van 2021-2022 is weer fantastisch. Er is voldoende keuze neutraal en trendy gekleurde items voor de eerste maanden van de kleine spruit.

Newborn pakjes

Vestje Rosarno met een voering van teddystof is van biologisch katoen en dus nog zachter dan normaal. Het broekje Ratan is ook heerlijk zacht en soepel. Een heerlijk eerste pakje dus!

Boxpakje Roskilde is een fijn zacht eerste pakje. Het heeft super schattige houten knoopjes en drukknoopjes aan de broekspijpen om makkelijk de luier te wisselen.

Playsuit 'berenpakje' Ruma is zeer aangenaam voor koude dagen. Bovendien is het fantastisch om te zien <3

Winterjasjes

Ook heeft Noppies natuurlijk nieuwe winterjasjes in de collectie opgenomen. Mini jasjes voor de allerkleinsten, maar ook voor dreumes en peuters zijn er verschillende jassen in de wintercollectie te vinden.

Scranton
Winterjas abilene noppies
Abilene
Rakovic

De hele collectie vind je uiteraard op Noppies.nl. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf 20 euro.

Mocht je het fijner vinden; het merk Noppies, inclusief de nieuwe collectie,  koop je ook bij Bol.com.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.