Nosefrida

Nosefrida laat je baby weer lekker ademen

De R zit in de maand en het gesnotter barst weer los. De vervelendste verkoudheden zijn die van kleine baby’s; snuiten of snuiven kunnen ze nog niet en al het snot blijft dus gewoon zitten waar het zit. Met alle gevolgen van dien natuurlijk; uitvallende speentjes, huilen, slecht slapen en noem het maar op.
Jij hebt misschien ook wel dat zuig bolletje om de neus van je baby schoon te maken? Ik had ze voor mijn 2 kinderen wel en ik heb er werkelijk nog nooit ook maar 1 snotje mee uit kunnen krijgen, wat een onding. Wat ik in die tijd best had kunnen gebruiken is de Nosefrida!Nosefrida

De Nosefrida is een door een Zweedse KNO-arts ontwikkeld systeem waardoor je gemakkelijk, veilig en hygiënisch het neusje van je baby kan reinigen.

Het geheel bestaat uit een zuigbuis, slangetje en mondstuk. Je plaatst de zuig/verzamelbuis aan de neus van je baby en zuigt zachtjes aan het mondstuk. Komt dan niet al het snot en de bacteriën en je mond? Nee, het filter houdt het slijm en de bacteriën tegen. Na ieder gebruik reinig je de buis grondig en plaats je een nieuw filter.

De Nosefrida in actie

Ja oké, echt fris ziet het er niet uit (ook al is het dat dus wel). Maar als het je baby helpt aan een vrije neus (en daarmee jou aan meer nachtrust), dan doen we dat als moeder toch gewoon graag?!

En hoe weet je of het echt werkt? Zoek maar eens op Google en je vind een merendeel aan positieve reacties, op het Engelse Amazon vind je bijvoorbeeld vele onafhankelijke meningen over de Nosefrida.

.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top