SKipHop in bad

Plezier in bad voor dreumes en peuter

Wat kinderen vinden van een badje is heel wisselend. De een is er dol op en de ander maakt een groot drama. Het kan ook zomaar opeens veranderen. Vond je kindje badderen heerlijk? Geen garantie voor de toekomst helaas. Vooral peuters weten graag nieuwe drama’s te creëren.

Uit ervaring weet ik dat een flinke dosis afleiding enorm kan helpen bij het in bad gaan. Een boekje, een speeltje of een bekertje. Dit kan allemaal helpen om het regelmatig terugkomend ritueel een stukje prettiger te laten gaan.

Er is daarom ook enorm veel speelgoed voor in bad op de markt. In deze blog vind je enkele van de leukste producten voor in bad. Bovendien vind je verschillende tips om het badplezier nog meer te vergroten.

badboekje dikkie dik

Badboekje

Altijd goed; een badboekje. Bovenstaand boekje hebben wij al 13 jaar in huis. Nog altijd in goede staat en al 13 jaar in het geheugen gegrift! "Dikke Dik, die malle kat..." 

Bad opbergzak

Opbergzak badspeelgoed

En waar laat je al dat badspeelgoed? Natuurlijk kan je het in het badje laten liggen, maar dit droogt een stuk lastiger. Een opbergzak zoals deze is erg handig.

Skip*Hop badspoeler

Een hoop minder drama krijg je ook als er geen water en zeep in de oogjes komt. Daarbij kan 'Moby' goed helpen. De gele rand past nauwsluitend op het hoofd en spoelt de haartjes handig schoon. Moet de peuter wel een klein beetje meewerken. Blijft spannend!

Munchkin badletters

Munchkin badletters

Er zijn verschillende badpuzzels verkrijgbaar, ook een goed idee. Ik vind deze badletters echter nog net even leuker. Spelen, wassen en leren in bad tegelijk. Wat wil je nog meer? En natuurlijk voor de rest van het gezin een boodschap achterlaten, nog leuker!

Oli & Carol bijt bad speeltje

Oli & Carol Origami boat

Hoe leuk dit rubberen 'papieren bootje' van Oli & Carol. Niet alleen leuk om mee te dobberen, het dient ook als een bijtspeeltje. Handig voor de tanden wisselende dreumesen in het badje.

Badspeeltjes zonder gaatjes

Playgro badspeeltjes

Badspeeltjes zijn natuurlijk een must-have in bad. Deze van Playgro zijn heel handig want er zit geen gaatje onderin. Geen last dus van zwarte schimmel (wat je pas na heel lang door hebt). Alleen de buitenkant hoeft op te drogen.

yookidoo waterfontein

Flow Fill Spout Waterfontein

Dit is zo'n leuk speeltje, al geruime tijd onderdeel van onze badderuitzet. Er zitten verschillende cupjes bij waarmee heerlijk geschept kan worden en met een druk op de knop stroomt het water uit de kraan.

SkipHop badspeeltjes

Skip*Hop Mix & match

Behalve drijven kunnen deze badspeelgoedjes van Skip*Hop eigenlijk niet zoveel. Maar ze zien er echt zo schattig uit. En als je meerdere setjes neemt kan je meerdere staart-combinaties maken. Groot voordeel van deze badspeeltjes is dat je ze open kan draaien en dus goed gereinigd kunnen worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top