Schattigebabykleertjes.nl shoplog

Schattigebabykleertjes.nl shoplog

Julia is alweer bijna 11 maanden, oftewel nog een maandje en ze is 1 jaar oud. Nu komt het standaard zinnetje; wat is de tijd toch snel gegaan. Maar echt… bizar! Wat na het eerste jaar nooit meer terug komt is, nou ja heel veel natuurlijk, maar ook de snelle wisseling van kleding. Nooit zal onze kleine in verhouding zo hard groeien. Zo ook nu weer, voorbereiden op de volgende periode doen we standaard met nieuwe kleding in de kast.

Een super fijne webshop waar ik graag rondneus is Schattigebabykleertjes.nl (Bijna) al mijn favoriete kledingmerken voor baby’s kan ik hier namelijk vinden. Merken als Quapi, Moodstreet, Name It en B.nosy verkopen ze. Deze shop is altijd snel met nieuwe collecties toevoegen dus weet ik altijd waar ik het eerste kan kijken.

Ik vind het heel leuk om te kijken naar mooie sfeerfoto’s van merken die de leukste setjes tonen. Maar wat ik stiekem leuker vind is het combineren van verschillende merken en daarmee unieke setjes maken. Bij mijn laatste aankopen heb ik hier ook weer speciaal op gelet.

Een paar opvallende items met wat meer uni-kleurige kledingstukken om te mixen en matchen. Hieronder zie je wat ik voor Julia heb gekocht. Alles is in maat 86 of 86/92.

De kleding voor Julia van Schattigebabykleertjes.nl

De 3 setjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top