uiltjes traktatie

Uitdeel traktatie knutsel: Uiltjes

uiltjes traktatie

Pinterest is een fantastische inspiratiebron voor, nou ja eigenlijk alles. Maar zeker voor leuke traktaties op school, peuterspeelzaal of dagverblijf.
Zo heb ik laatst voor onze zoon die 4 werd en afscheid nam op de peuterspeelzaal het goede voorbeeld gevolgd van een voorbeeld op Pinterest.

Materialen voor de uiltjes

Ik kocht kleine bruine zakken voor alle kindjes. Roze scrappapier voor de buikjes van de meisjes en auto scrappapier voor de jongens uiltjes. Omdat ik niet zo’n vaste hand heb en totaal geen geduld, heb ik handige rondjes ponsen (16, 36 en 45 mm) gekocht. Je kunt natuurlijk ook gewoon knippen met de hand. Dikker papier in wit, bruin en zwart nam ik voor de ogen en oranje voor het snaveltje.

Cadeautjes voor erin

Pakje rozijntjes, onbijtkoekje en mini Dikkie Dik boekje gingen erin. Dan een nietje erdoor en klaar is mama. Bij de meisjes heb ik het flapje iets omhoog gevouwen zodat ze er wat vriendelijker uitzien. Natuurlijk kun je elk cadeautje naar wens gebruiken.

Super leuke reacties gehad, echt een aanrader deze uiltjes!

Op de Dikkie Dik boekjes, rozijntjes en ontbijtkoek na heb ik alle benodigdheden gehaald bij Hobbystunter.com. Waarschijnlijk ook verkrijgbaar bij menig hobbywinkel in de buurt.

Originele bron is deze pin.

1 reactie op “Uitdeel traktatie knutsel: Uiltjes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top