Uitdeel traktatie knutsel: Uiltjes

uiltjes traktatie

Pinterest is een fantastische inspiratiebron voor, nou ja eigenlijk alles, maar zeker voor leuke traktaties op school, PSZ of dagverblijf.
Zo heb ik laatst voor onze zoon die 4 werd en afscheid nam op de peuterspeelzaal het goede voorbeeld gevolgd van een voorbeeld op Pinterest.

Ik kocht kleine bruine zakken voor alle kindjes, roze scrappapier voor de buikjes van de meisjes en auto scrapppapier voor de jongens uiltjes. Omdat ik niet zo’n vaste hand heb en totaal geen geduld, heb ik handige rondjes ponsen (16, 36 en 45 mm) gekocht, maar je kan natuurlijk ook gewoon knippen met de hand. Dikker papier in wit, bruin en zwart voor de ogen en oranje voor het snaveltje. Pakje rozijntjes, onbijtkoekje en mini Dikkie Dik boekje erbij, nietje erin en klaar is mama. Bij de meisjes heb ik het flapje iets omhoog gevouwen zodat ze er wat vriendelijker uitzien.

Super leuke reacties gehad, echt een aanrader deze uiltjes!

Op de Dikkie Dik boekjes (te koop bij bv. Bol.com), rozijntjes en ontbijtkoek na heb ik alle benodigdheden gehaald bij www.hobbystunter.com, maar het is ook vast verkrijgbaar bij menig hobbywinkel in de buurt.

Originele bron is deze pin.

1 reactie

  1. Hallo, fijn dat u een goed voorbeeld heeft. Mijn vraag is hoe groot de zakjes zijn die u heeft besteld? Mvg Dianne

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.