automatische flesmaker

Automatische flesvoeding makers

In het kader van; niet nodig, maar wel ontzettend handig (maar geldt dat niet voor heel veel dingen die je koopt voor de baby?). Een automatische babyfles-maker! Er zijn verschillende apparaten op de markt die de temperatuur van het water voor het flesje super makkelijk serveren, maar in dit artikel de apparaten die zowel de temperatuur regelen als het toevoegen van de babymelkpoeder.

De producten die daar momenteel voor op de markt zijn, zijn de Baby Brezza Formula Pro Advanced en de Easybaby Milkmaker. Hieronder vind je van beide producten de mogelijkheden, specs en de productvideo’s.

Baby Brezza Formula Pro Advanced

Enkele genoemde nadelen:

Met een enkele druk op de knop maakt de Baby Brezza Formula Pro de babyfles op kamertemperatuur (instelbaar op 30-40 graden) klaar. 

Het apparaat mengt de melk voorzichtig met de poeder waardoor geen luchtbellen ontstaan. Je kunt de Baby Brezza instellen op flessen van 30 tot 300 ml, ook kun je er alleen water uit halen.

Het heeft een mooi clean design, een helder digitaal display en duidelijke bedieningsknoppen. De melkpoeder zit in een luchtdichte poederopslag. De watercontainer verwijder je makkelijk om te vullen onder de kraan of te reinigen in de vaatwasser.

Voor elk soort fles en melkpoedersoort geschikt.

Easybaby Milk Maker

Enkele genoemde nadelen:

Met dit apparaat heb je binnen 8 seconden een flesje klaar. Ook te bedienen vanaf je telefoon. Dus lig je in bed en is het (bijna) tijd voor de fles? Bedien de Milk Maker met je smartphone en haal het flesje op! Je kunt instellen hoe warm en hoeveel je in het flesje wilt hebben. 

De Easybaby Milk Maker heeft een ingebouwde melkpoedermixer die dit op een dusdanig zorgvuldige wijze doet dat er geen belletjes en klontjes in komen. Minder kans dus op krampjes.

Het apparaat is te gebruiken met vrijwel elke babyfles en alle soorten baby melkpoeder.

 

Natuurlijk is het voor iedereen afwegen of deze apparaten de aanschafprijs waard zijn. Dit zal voor elk persoon verschillend zijn. Heb je een zeer ongeduldige baby en/ of ben je niet zo scherp in de nacht? Ja, ik denk aan mijzelf en mijn eigen kinderen…. Dan is een apparaat om melkflesjes te maken ideaal voor je. Ik zou het in ieder geval graag in huis gehad hebben in de tijd van de flesjes! Qua design geef ik de voorkeur aan de Baby Brezza, maar de smartphone functie van de Easybaby Milk Maker maakt hem (meer dan) gelijkwaardig!

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top