Doddle bijtspeeltje

De leukste bijtspeeltjes – bij doorkomende tandjes

In de eerste levensmaanden van je baby gaat hij of zij de eerste tandjes krijgen. Wanneer dit precies gebeurt valt niet helemaal te zeggen. De ene is vroeg, de ander laat. In het artikel ‘Wanneer krijgen baby´s tandjes en waaraan merk je dat‘ kun je hier meer over lezen. 

Als je op deze blogpost bent beland is de kans aanwezig dat jouw kindje nu of binnenkort tandjes krijgt. Een van deze bijtspeeltjes kun je dus wel gebruiken. Natuurlijk kun je ook voor een simpele bijtring gaan, maar het oog wilt toch ook wat?! Hier dus de 5 leukste bijtspeeltjes van dit moment.

oli & carol banaan bijtspeelgoed

Oli & Carol

Van het merk Oli & Carol zijn oneindig veel leuke bijtspeeltjes te koop. Deze banaan blijft 1 van de toppers. Ook voor Julia hebben we deze gehad en het is echt een perfect bijtspeeltje. Het is handgemaakt van pure rubber van de Hevea boom, gekleurd met plantaardige kleurstoffen en dus veilig om op te bijten en sabbelen.

Doddle & Co Chewie ant

Doddle & Co

Deze Chewie van Doddle & Co is ook weer zo cute! Het miertje is gemaakt van 100% silicone zonder PVC, BPA, Latex of phthalaten. Het kan in de vaatwasser, koelkast en vriezer. De Chewies Ant heeft verschillende texturen, extra fijn voor tandvlees massage. Buiten de functie als bijtspeelgoed is het ook een soort 'pop it'. Heerlijk rustgevend voor de kleine met een hoor- en voelbare 'plop' in het lichaam van de mier.

Konges Sloyd bijtspeeltje citroen

Konges Sløjd

Deze citroen van Konges Sløjd smaakt gelukkig niet zo echt als hij eruit ziet. De 'teeth soother lemon' is ongeveer 11 centimeter groot en past goed in een klein handje. Het is ook gemaakt van natuurrubber en dus veilig te sabbelen en bijten.

natruba bijtspeeltje roos

Natruba

Deze prachtige bloem is gemaakt van volledig natuurlijk rubber. Het is milieuvriendelijk en niet-giftig. Er zijn hardere en zachtere oppervlaktes om in te bijten, net waar de kleine behoefte aan heeft. Het heeft geen gaatjes zodat bacteriën en schimmels niet kunnen verzamelen.

Sophie Giraf bijtspeeltje

Sophie de Giraf

Dit bijtspeeltje hadden we bijna 11 jaar geleden voor onze eigen Sophie al. Dus het lijkt erop dat deze nooit uit de mode gaat raken. Ook deze giraf is totaal veilig. Hij is namelijk gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en gekleurd met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. In tegenstelling tot de meeste andere genoemde speeltjes heeft het een piepje en (dus) kan dit bijtspeeltje niet mee in bad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top